Gitaarsalon de Oostvaarders

AGENDA

Thursday 16 May

VERTREK GASTERIJ DE OOSTVAARDERS UIT HET NBC

Na 5 jaar hebben Stad & Natuur en de horeca ondernemer Gasterij de Oostvaarders, besloten de samenwerking in het...

Na 5 jaar hebben Stad & Natuur en de horeca ondernemer Gasterij de Oostvaarders, besloten de samenwerking in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders te beëindigen. Gasterij de Oostvaarders heeft aangegeven vanwege bedrijfseconomische redenen af te zien van verdere voortzetting van het horeca-contract. In 2018 is de situatie rondom de grote grazers in de Oostvaardersplassen onrustig geweest; dit heeft een significant negatieve invloed gehad op het aantal bezoekers. Het beheer van de grote grazers is gewijzigd, waardoor de rust is teruggekeerd in het gebied. Desondanks is het aantal bezoekers nog niet terug op het niveau van 2017 en heeft de ondernemer moeten besluiten de samenwerking stop te zetten per 1 juli a.s.

Stad & Natuur gaat via een openbare inschrijving op zoek naar een nieuwe horeca-ondernemer. Gasterij de Oostvaarders sluit per 1 juli haar deuren; de planning is dat op 1 augustus een nieuwe ondernemer de horeca in het gebouw overneemt. In de maand juli zal er openstelling van het gebouw geregeld zijn via Stad & Natuur, email info@stadennatuur.nl en telnr 036 5475050.

Lees meer
Saturday 22 June

GITAAR SALON

Zomerconcert ‘Dreamcatcher’ Zaterdag 22 juni, 18.00 tot ca 22.30 Van de 4 Gitaarsalon de...

Zomerconcert ‘Dreamcatcher’ 
Zaterdag 22 juni, 18.00 tot ca 22.30

Van de 4 Gitaarsalon de Oostvaarders concerten per jaar, springt het zomerconcert eruit als extra bijzonder.
De lange dagen zorgen voor een hele avond genieten van het schouwspel aan natuur als decor voor de prachtige gitaarklanken van de musici.

Z.o.o. guitar duo zelf zorgt voor het muzikale ‘hoofdgerecht’ met een zelden gehoord romantisch meesterwerk van de recent herontdekte joodse componist Ferdinand Rebay. In 1940 geschreven voor de merkwaardige combinatie van gitaar en ‘kwintbas’ gitaar, blijkt dit werk een onverwachte openbaring te zijn in het gitaar repertoire.

Peter en Marion worden in een afwisselend programma vergezeld door 2 jonge toptalenten: Sophie Winsemius, onlangs afgestudeerd voor de ‘Master’ in Leuven, België. Tim Beattie is een aanstormende jonge professional uit Canada, veel geroemd na zijn verschijning onlangs op Podium Witteman: www.youtube.com/watch?v=B6l2ErakQ0g


Het belooft een belevenis vol luisterplezier te worden!

Ook de maag wordt niet vergeten, het team van Gasterij De Oostvaarders zorgt voor het volgende menu:

Voorgerecht: trio van vis

Hoofdgerecht: stoofpotje van kippendijtjes met groenten en krieltjes

Nagerecht: appeltaart met slagroom            

 

 Over Gitaarsalon de Oostvaarders

Deze unieke concertserie viert inmiddels haar 5eseizoen en heeft een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu worden ieder kwartaal de seizoen overgangen gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen.


Gasterij de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere


Toegang: € 49,50 exclusief dranken.

Tickets (reserveren verplicht ivm met diner) via http://winkel.stadennatuur.nl/zomerconcert22062019.html   

 

 

Lees meer