Kijk voor leuke cadeautips in landwinkel Puur Genieten

GASTERIJ DE OOSTVAARDERS EN DE OOSTVAARDERSPLASSEN

Gasterij De Oostvaarders is de plek om lekker te eten en te drinken, te genieten van de natuur en elkaar te ontmoeten: of het nu om familie, vrienden, kennissen of zakelijke contacten gaat. Dit bijzondere restaurant is een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen. Een goed bereikbare locatie ook, waar gastvrijheid en service voorop staan. In de nabije omgeving kunt u fantastische wandel- en fietstochten maken met verrassende vergezichten. Kortom, mogelijkheden te over om de spectaculaire natuur van de Oostvaardersplassen te ervaren.

Gasterij De Oostvaarders staat garant voor puur genieten. We hebben een (h)eerlijk en gevarieerd aanbod. Wij bekommeren ons om het milieu en kiezen bewust voor de drie P's van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: People, Planet en Profit. Wij voegen hier graag nog een vierde P aan toe. Passie! Laat u verrassen en vertel ons uw ervaring.

Voor een sfeerimpressie verwijzen we u naar Google Plus pagina van Gasterij De Oostvaarders.

Wilt u onze digitale nieuwsbrief ontvangen?
Dat kan door mee te doen met ons spaar- en marketing systeem PIGGY. Vraag ernaar bij uw bezoek.

Gasterij De Oostvaarders vindt u op de begane grond van het Natuurbelevingcentrum van Stad en Natuur. 

De eerste verdieping biedt plaats aan een expositie over de grauwe gans en het bijzondere natuurlijke evenwicht in de Oostvaardersplassen. In de panoramaruimte zijn voldoende verrekijkers en een telescoopkijker, waarmee u zelf de bijzondere dieren kunt zoeken. 

In het auditorium worden films over de Oostvaardersplassen vertoont en kunnen groepen ontvangen worden. De Almerekamer is een bijzonder mooie vergaderkamer.

Helemaal bovenin bevindt zich het uitkijkpunt met telescoopkijker, het Kraaiennest.

Voor meer informatie over Stad en Natuur en het natuurbelevingcentrum kunt u kijken op www.stadennatuur.nl